image001

Bemanningsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag med verksamhet inom uthyrning, omställning och rekrytering. Vi samarbetar med andra aktörer i Sverige som jobbar med arbetsmarknadsfrågor, till exempel Arbetsförmedlingen och trygghetsråden.

 

 

 

Rosènssons Consulting Bemanning Rekrytering

 

Är auktoriserat från och med 1 oktober 2014

 

 

 

Bemanningsföretagens auktorisation

 

Auktorisationen säkerställer att företagen i bemanningsbranschen är seriösa företag som uppfyller höga krav på affärsmässighet. Auktorisationen innebär också en trygghet för kunder och medarbetare.

 

Auktorisationen är obligatorisk

 

Alla medlemmar i Bemanningsföretagen är auktoriserade. Företagen granskas i samband med inträdet och därefter en gång om året. Granskningen sker i auktorisationsnämnden och beslut om att auktorisation beviljas fattas av Bemanningsföretagens styrelse.

 

De företag som har haft verksamhet i mindre än ett år kan inte ansöka om auktorisation förrän de har ett årsbokslut, men naturligtvis ska de uppfylla de grundläggande medlemsvillkoren.

 

Alla auktoriserade företag listas på tryggbemanning.se så att kunder och medarbetare kan gå in och kolla att de har kontakt med ett auktoriserat företag.

 

IMG_7928

BFA färg 5 cm