CV ROSÉNSSONS

CV Sammanställning

CV

Det lilla bemanningsföretaget med de stora resultaten

Rosénssons Consulting är det lilla bemanningsföretaget med de stora resultaten. Vi som jobbar med vår dagliga verksamhet har lång erfarenhet av näringslivet och ett brett kontaktnät inom våra respektive områden. Vi bygger vår kvalitet på engagemang, närvaro, respekt, ärlighet, ansvar och glädje.

Sedan 1995 har Niklas varit aktiv i dagligvarubranschen i olika ledande roller såsom distriktschef och säljchef. Niklas har rekryterat och utbildat 3000 konsulter inom dagligvaruhandel , privata vårdsektorn, lager och detaljhandel till Rosénssons egen bemanningsverksamhet och 700 kollegor för kunds räkning med dokumenterat gott resultat.

Den 1 mars 2023 tog Ann-Charlott steget efter 25 år i bemanningsbranschen att gå in som delägare i Rosénssons Bemanning & Rekrytering tillsammans med Niklas Rosén. Ann-Charlott är redan igång med rekryteringar på olika industrier, icabutiker och lager här i syd. Ann-Charlott kommer i kontakt med många kandidater som vill röra på sig när ”rätt” tjänst kommer in. Tveka ej att höra av dig om det så är en fast tjänst, vikariat eller sommarschema du behöver hjälp med. Självklart erbjuder vi även daglig bemanning i dagligvarubutiker, allt från plock, kassa, delikatess, förbutik mm.
 
”Vi kommer fortsätta att arbeta för att göra kundens vardag enklare. Vi bemannar och rekryterar utan att tumma på kvaliteten!”

Med 25 års erfarenhet i branschen

25